Virovitica odigrala treću tešku utakmicu u sedam dana i pala na gostovanju kod Podravca u Virju

U sklopu 24. prvenstvenog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Virovitice doživjeli su poraz na gostovanju u Virju. Domaći Podravac slavio je s 2:0 protiv momčadi trenera Samuela Spudića.

Bila je ovo zaista teška ligaška utakmica za Virovitičane, treća u samo sedam dana, a umor je definitivno ostavio traga na igri. Od prve minute startao je Toni Hudoletnjak, dok je najbolji virovitički strijelac Rok Horaček bio na klupi za pričuve.

Već u devetoj minuti domaći dolaze do vodstva, a strijelac je bio Rade Križanović. Tim se rezultatom otišlo na predah. U drugom dijelu sličan scenarij kao s početka utakmice, Podravac povećava prednost na 2:0 ranim pogotkom u 52. minuti, a ovog puta precizan je bio Hrvoje Hrženjak. To je ujedno bio i konačan rezultat.

U nastavku je gostujući strateg napravio nekoliko izmjena, u igri su ušli Horaček, Radović i Skoko, ali ovog puta nije urodilo plodom.

-Umor je došao do izražaja, a nekim igračima nije to bila samo treća utakmica u sedam dana nego peta, jer u ekipi imam velik broj juniora. U porazu se najviše istaknuo vratar Tomljanović, imao je nekoliko zaista lijepih obrana – rekao je trener Virovitice Samuel Spudić.

Podravac Virje – Virovitica 2:0
Najbolji u redovima Virovitice: Krešimir Tomljanović

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content