Veliki sportsko-turistički spektakl u Orahovici: Počinje Papuk extreme Challenge

U Orahovici u petak kreće 2. Papuk extreme challenge u organizaciji grada Orahovice, BK Weekend Warriors te BK LOOD-a i tima izvrsnih mladih ljudi. Ove godine sve ljubitelje sporta očekuje niz sportskih disciplina u organizaciji Biciklističkog kluba Weekend Warriors Osijek, Biciklističkog kluba LOOD Orahovica, Športsko-rekreacijskog kluba Baraber extreme team Belišće, Plivačkog kluba Orahovica, Underground Cluba Orahovica te Triatlon kluba Swibir iz Zagreba.

-Papuk Extreme Challenge je manifestacija koja privlači zaljubljenike u sport, netaknutu i predivnu prirodu te dobru zabavu. U sklopu manifestacije ponovno će biti mnoštvo aktivnosti za najmlađe, glazbenih koncerata, prezentacije tradicionalne slavonske gastronomije te puno drugih zabavnih sadržaja. Za večernje druženje sportaša na našem Jezeru, u subotu navečer, bit će zadužen DJ Papuk Chill jam. Festival počinje u petak u 9:45 kada ćemo svi zajedno ispratiti Hrvoje Jurića i Matiju Pospihalja na Put oko svijeta, a zatim će u 10 startati utrka za djecu u organizaciji Udruge ”Jaglac” pod nazivom Extreme Underground race.

DSC 2600

Nastavak je u subotu, u 9:30 kada starta MTB Adventure race, pola sata kasnije krenut će Papučki maraton, a u 10:30 starta triatlon utrka. U večernjim satima slijedi glazbeni program te proglašenje pobjednika. Posljednjeg dana festivala u nedjelju, u 10 sati počet će utrka Enduro race 1. Stage, zatim u isto vrijeme i Extreme underground race, u 10:30 će krenuti rekreativna extreme underground utrka za pojedince, a u 12 za timove. Također u podne startat će Enduro race 2. Stage, a u 14 i 3. Stage. Kroz dan bit će tu niz zanimljivih igara za posjetitelje kao što su povlačenje užeta, škola hodanja na štulama ili obaranje ruke. Završetak je u 17:30 proglašenjem pobjednika i dodjelom nagrada – rekla je koordinatorica festivala Ada Tikvan. (www.icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

0606triatlon5

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content