Mato Bubaš i Mirko Mališ danas u “Zajedno u ratu – zajedno u miru” govore o komemoraciji za poginule branitelje Omera Šilovića i Ivicu Takača

Svake druge srijede u mjesecu 18,05 do 18,30 poslušajte emisiju za branitelje, članove udruga proisteklih iz Domovinskog rata, ali i sve ostale slušatelje koji prate rad branitelja u miru i vole poslušati pjesmu domoljubnog karaktera. U svakoj emisiji obrađujemo aktualnosti, prisjećamo se slavnih dana naše povijesti, a ne izostavljamo ni važne obljetnice iz Domovinskog rata. U našim emisijama sudjeluju mnogobrojni sugovornici, predstavnici braniteljske populacije, lokalne samouprave ali i drugi predstavnici kulturnog, gospodarskog i sportskog života koji dio svog vremena posvećuju braniteljima. Za sve informacije možete nazvati na broj telefona 060 515 515.

U današnjoj emisiji možete poslušati prilog koji je pripremio naš kolega Vladimir Grgurić. Tema je komemoracija za poginule Hrvatske branitelje Omera Šilovića i Ivicu Takača u Bukviku u Općini Čačinci. Između ostalih u emisiji će govoriti predsjednik ZU HVIDRA VPŽ Mato Bubaš i načelnik Općine Čačinci Mirko Mališ.

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content