MODERNIZACIJA CESTA U općini Suhopolje započeli radovi na mostu u Borovi, uskoro kreće asfaltiranje ceste u Gvozdanskoj i Trnavi Cabunskoj

Na području općine Suhopolje ovih se dana intenzivno radi na modernizaciji cesta. Tako su započeli i radovi na mostu u Borovi koji je bio dotrajao. Zbog radova je zatvoren promet na toj dionici pa se u smjeru Borova-Pčelić i obrnuto, ide obilaznim pravcima. Ulaganjem Županijske uprave za ceste Virovitičko-podravske županije iznimno je zadovoljan i načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat.

– Riječ je o rekonstrukciji dijela prometnice vodnog propusta, odnosno mosta koji će ponovno moći punim kapacitetom primiti sav promet koji se odvija na toj dionici, kojom prolazi velik broj osobnih automobila, ali i teretnih vozila. Jedan hvalevrijedan i kvalitetan projekt Županijske uprave za ceste te im ovim putem zahvaljujem što su ovu dionicu prepoznali kao jednu od imperativa, mogu samo pohvaliti njihovo razumijevanje, kao i Virovitičko-podravske županije – rekao je S. Horvat te dodao da će se u sljedećim danima započeti i asfalterski radovi na samoj cesti u naselju Gvozdanska, kao i novi sloj asfalta u Trnavi Cabunskoj. (www.icv.hr, žđl, Foto: B. Sokele)

IMG 20190718 083845

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content