Na druženjima u Suhopolju nastavnici, ravnatelji i “gosti” učili o bogatoj kulturnoj i sportskoj povijesti

Proteklog tjedna Turistička zajednica općine Suhopolje organizirala je nekoliko druženja za nastavnike, ravnatelje i ostale goste u svrhu predstavljanja turističke ponude za škole i jednodnevne izlete.

Suhopolje su posjetili učitelji i ravnatelji škola iz Križa i Pisarovine, kao i vlasnici Eko kampa iz Mađarske. Cilj je bio educirati se i proučiti turističku ponudu za buduće školske izlete i jednodnevna druženja na koja bi eko-kamperi doveli svoje goste.

20190628 101250 Custom
foto: Udruga “KrEdA” Suhopolje

Predstavnici TZ Suhopolje dočekali su ih i educirali o kulturno-povijesnoj baštini općine Suhopolje i vrijednim arheološkim nalazima. Posjetili su crkvu sv. Terezije Avilske, park i stadion, gdje su doznali o bogatoj suhopoljskoj kulturnoj i sportskoj povijesti.

Kroz budući Centar za posjetitelje dvorac Janković, predstavnici VPŽ proveli su ih i predstavili cijeli projekt, kao i povijest obitelji Janković. Nakon toga, slijedio je kratki odmor uz kavu u restoranu Park, gdje su imali prilike čuti nešto o lokalnoj kuhinji i vinima.

IMG f4ed80115e5deb50ffd14d50bc04d566 V Custom e1561966107618
foto: Udruga “KrEdA” Suhopolje

Volonteri Udruge KrEdA upoznali su ih s manifestacijama koje se u Suhopolju održavaju, kao i s edukativno zabavnim aktivnostima koje provode i mogu ponuditi gostima i školskim izletnicima. Kao podsjetnik na suhopoljsko druženje, gosti su osim lijepih uspomena ponijeli promo tiskovine, koje će predstaviti u svojim institucijama i općinama.

(Udruga “KrEdA” Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content