Povratak na tržište rada kroz samozapošljavanje: Razvojna agencija VTA prezentirala web platformu RE-ENTER

Razvojna agencija VTA je u četvrtak, 11. srpnja održala prezentaciju projekta RE-ENTER te testiranje edukacijskog programa i web platforme. Ravnateljica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund uvodno je naglasila važnost samog projekta za ciljnu skupinu, Agenciju i Grad Viroviticu, dok je voditelj projekta Antonio Dražić održao prezentaciju projekta te testiranje edukacijskog programa i web platforme.

Nakon testiranja platforme i programa sudionici prezentacije su nastavili razgovor prepoznavajući elemente iz teorijskog dijela edukacije u primjerima iz poslovanja i svakodnevnog života.

RE-ENTER ili “Povratak na tržište rada kroz samozapošljavanje” je projekt sufinanciran od strane Europske unije kroz program ERASMUS+, a provodi ga Razvojna agencija VTA u suradnji s pet organizacija iz Europske unije. Kroz realizaciju aktivnosti izrađena je web platforma www.reenter.eu na kojoj se nalazi edukacijski program namijenjen osobama koje su starije od 45 godina i zainteresirane za pokretanje vlastitog poduzeća. Edukacijski program je i na hrvatskom jeziku te se sastoji od 6 modula: Motivacija, kreativnost, vizija, planiranje, financije i komunikacija.

Pristup edukacijskim materijalima je potpuno besplatan, a potrebna je jedino registracija na prethodno navedenoj web stranici.

(vta.hr)

logići reenter 1 850x85 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content