REDOVNI NADZOR Dvojica Slatinčana u Sesvetama uhićena s dvije “zolje” i kilogramom marihuane

U policijskom pritvoru završila su dvojica muškaraca (31 i 27 godina) u čijem su automobilu, u srijedu u Sesvetama, pronađena dva raketna bacača, a prevozili su i kilogram marihuane, izvijestila je policija.

Dvije ‘zolje’ u mercedesu slatinskih registracija policajci su uočili tijekom redovnog nadzora prometa na Kobiljačkoj cesti u Sesvetama oko 15 sati, piše vecernji.hr.

– Po zaustavljanju vozila policijski su službenici vizualnim pregledom u vozilu iza prednjih sjedala uočili dva raketna bacača, tzv. zolje te je prilikom daljnjeg postupanja 27-godišnjak, suvozač, iz auta izbacio plastičnu vrećicu s oko 1000 grama sumnjive biljne materije karakterističnog izgleda i mirisa za opojnu drogu marihuanu – priopćila je zagrebačka policija.

fe4343251424cdfea241
Foto: PUZ

Obojica su uhićena, automobil im je zaplijenjen, a policija je pretražila i njihove domove. Kod 31-godišnjaka je pronađeno 10 grama marihuane. – Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu – kažu u policiji. (vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content