DIO PITOMAČANA BEZ VODE Vodakom d.o.o postavio slavine na dva hidranta u ulici Petra Preradovića: “Žurno radimo na izvođenju priključaka”

Općina Pitomača na službenim je stranicama obavijestila stanovnike ulice Petra Preradovića u Pitomači da Vodakom d.o.o. žurno postupa po zahtjevima za izvođenje priključka u navedenoj ulici. Dodatni razlog tome je nedavni kvar na “uličnom vodovodu” kojim ne upravlja tvrtka Vodakom d.o.o..

– Dogodio se poveći opseg posla pa molimo građane za razumijevanje u svezi radova koje moramo obaviti tj. priključiti objekte na javni vodoopskrbni sustav kojime upravlja tvrtka Vodakom – poručuju iz tvrtke.

Kako bi stanovnicima omogućili osnovne higijenske uvjete, tvrtka je na dva nadzemna hidranta u ulici Petra Preradovića ispred obiteljske kuće kućnog broja 4 na izlazu iz trgovačkog centra KTC te ispred obiteljske kuće kućnog broja 30 stavila slavine preko kojih stanovnici navede ulice mogu koristiti vodu za osnovne higijenske potrebe. Na taj način izašli su u susret svima koji se nalaze u nepovoljnoj situaciji zbog kvara. Slavine će biti dostupne do završetka poslova priključenja svih podnositelja zahtjeva.

Također obavještavaju sve zainteresirane da zahtjeve za priključenje mogu podnijeti na adresi Vinogradska 41 u Pitomači te na taj način steći preduvjete za priključak. Više informacija na službenim stranicama tvrtke Vodakom. (www.icv.hr, pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content