FOTO Viro Virovitica odigrala prvu pripremnu utakmicu i pružila jak otpor Bjelovarčanima

Nakon deset dana priprema, većinom na otvorenom, virovitički rukometni prvoligaši – rukometaši Viro Virovitice odigrali su prvu pripremnu utakmicu.

U sportsku dvoranu Tehničke škole došli su novi premijerligaši, igrači Bjelovara. Domaća momčad pružila je jak otpor renomiranom gostu. U prvih desetak minuta Bjelovarčani su poveli s nekoliko zgoditaka prednosti.

IMG 2078 Custom

Nekoliko minuta prije odlaska na odmor Virovitičani vode 17:14. Ipak, na odmor se odlazi u egalu 17:17. U drugom dijelu do rezultata 24:24 Virovitičani nisu dozvolili gostima da se odvoje. U posljednjih desetak minuta utakmice, kada je domaći trener Damir Vašarević u igru uveo niz igrača s klupe, Bjelovarčani prave nedostižnu razliku i dolaze do uvjerljive pobjede 36:28.

Nakon 60 minuta momčadi su odigrale još 30 minuta. U tom dijelu Bjelovar je bio bolji 12:6.

IMG 2059 Custom

Trener Damir Vašarević bio je zadovoljan igrom svojih igrača, posebice što u sastavu nisu bili Ivan Janjić, braća Ivan i Igor Gašparović te Luka Pandža. Najefikasniji u domaćim redovima bili su Karlo Vašarević i Karlo Moslavac sa po šest zgoditaka.

Iduću pripremnu utakmicu rukometaši Viro Virovitice odigrat će u srijedu, 21. kolovoza, kada gostuju u Križevcima kod KTC-a.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”545345″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content