NOĆNI TURNIR U OKRUGLJAČI Djevojke iz Bušetine u finalu nadjačale domaće veterane

Na inicijativu Ivane Stubičar Balogović prošle subote, uz sudjelovanje četiri ekipe, odigran je turnir na nogometnom igralištu u Okrugljači. Prvu utakmicu su odigrale dvije ženske ekipe, jednu su činile Bušetnjanke, a drugu djevojke i žene iz Okrugljače. Nakon regularnog dijela, koji je završio rezultatom 4:4 izvodili su se penali, u čemu je ekipa iz Bušetine bila uspješnija.

U drugoj utakmici igrali su veterani Bušetine i Okrugljače. Utakmica je završila rezultatom 1:1. Nakon penala veterani Okrugljače su se plasirali u finale. U finalu su snage odmjerili veterani Okrugljače i djevojke iz Bušetine. Susret je završio 5:5, pa se po treći put prišlo izvođenju penala u čemu su Bušetnjanke bile uspješnije i osvojile prvo mjesto.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Ana Fučkar. Njena dva brata Mateo i Alen uspješno igraju za Graničar Bušetinu, dok je najbolji igrač bio Franjo Petrinić otac jednog od najboljih igrača Graničar Bušetine.

Turnir je privukao velik interes gledatelja, koji su mogli vidjeti niz zanimljivih poteza neočekivanih padova i promašaja gola, a poneke akcije izazvale su i smijeh publike. Na turniru su se prikupljali dobrovoljni prilozi koji će biti iskorišteni za nabavku sportske opreme za selekcije U-9 i U-13 škole nogometa Graničar Bušetina. Utakmice su odigrane u noćnom terminu pod reflektorima, a nakon turnira slijedilo je zajedničko druženje do ranih jutarnjih sati. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”545973″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content