Održan seminar za delegate županijskih nogometnih liga: Klubovi neće moći započeti natjecanje, ako ne podmire svoje financijske obveze

U četvrtak u prostorima Županijskog nogometnog saveza u Virovitici održan je seminar za delegate županijskih nogometnih liga. Damir Vargović povjerenik za natjecanje prezentirao je promjene u propozicijama natjecanja. Disciplinski sudac Tihomir Majstorović potencirao je obvezu klubova da podmire svoje financijske obveze prema savezu i službenim osobama.

IMG 2350 Custom

– Niti jedan klub, koji ne podmiri svoje zaostale financijske obveze neće se moći natjecati. Više neće biti prolongiranja rokova za podmirenje obveza – naglasio je Majstorović. Kristijan Strusa povjerenik za suđenje i savezni sudački instruktor delegatima je protumačio najnovije izmjene Pravila nogometne igre o čemu se razvila žučna rasprava. Dio delegata smatra da su neka nova pravila, poput poništavanja gola u slučaju ulaska službenih osoba sa klupe na teren, prestroga. Nakon toga delegatima je pismenim testom provjereno poznavanje propisa Hrvatskog nogometnog saveza i Pravila nogometne igre. (www.icv.hr, mš)

IMG 2348 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content