Pred više od 300 gledatelja Virovitičani poraženi na trećeligaškoj premijeri, Kruno Lovrek torpedirao ih hattrickom

Nakon tri sušne godine nogometaši Tehničara iz Cvetkovca došli su do pobjede u Virovitici. U prvom kolu 3. lige Sjever momčad Virovitice pobijedili su pred više od tristo gledatelja na terenu sportskog centra Vegeška rezultatom 3:1.

Utakmica nije pravo ni počela, nakon nepune minute igre iskusni napadač s prvoligaškom reputacijom Kruno Lovrek svladao je domaćeg vratara Krešimira Tomljanovića i doveo gostujuću momčad u prednost. U nastavku prvog dijela obje momčadi su imale nekoliko poluprilika, ali se igra većinom odvijala na sredini terena. U 38. minuti autoritativna sutkinja Kristina Veljačić dosuđuje kazneni udarac za goste, koji je materijalizirao Kruno Lovrek. S rezultatom 2:0 za goste otišlo se na odmor.

IMG 2647 Custom

Pokušavajući razbuditi svoju momčad na početku drugog dijelu domaći trener Samuel Spudić u igru uvodi Doriana Mikičića. Do rezultatske promjene nije došlo, gosti su sigurno držali prednost stečenu u prvom dijelu. Trener Spudić u 73. minuti ubacuje i drugu svoju mladu nadu, Angela Bernarda Radovića. Minutu kasnije svojim trećim zgoditkom Kruno Lovrek potvrđuje gostujuću pobjedu. Do kraja domaći su uspjeli ublažiti poraz pogotkom Roka Horačeka u 81. minuti. Šest minuta prije kraja utakmice prilikom zamjene domaći igrač Tomislav Blažević zbog neumjesnog komentara zaslužuje crveni karton.

-Gosti, koji su se izuzetno pojačali u odnosu na prošlu sezonu, iznenadili su nas ranim zgoditkom. Nakon toga nisu više uspjeli uspostaviti našu igru. Čestitam im na zasluženoj pobjedi – rekao je nakon utakmice domaći trener Samuel Spudić.

Virovitica – Tehničar Cvetkovec 1:3
Najbolji u virovitičkim redovima: Slaven Marković

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”546712″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content