ROKOVO 2019. Paintball klub Virovitica građanima prezentirao opremu i priredio vikend pun adrenalina

Povodom Dana grada Virovitice – Rokova 2019. na virovitičkom Šištatu (nekadašnje vojno skladište), iza prostora Moto kluba Kumovi proteklog vikenda održan je Dan otvorenih vrata Paintball kluba Virovitica.

Upravo je taj prostor “dom” virovitičkog Paintball kluba, mjesto gdje se redovito vikendom okupljaju zaljubljenici u ovu zanimljivu igru, u kojoj je cilj eliminirati protivnika. Može se igrati pojedinačno ili u timovima s istim brojem članova, a pobjeđuje tim koji je eliminirao sve protivnike ili osvojio njihovu zastavicu.

IMG 20190811 110714 Custom

Oprema za jednog igrača su plinska puška, maska i odijelo, a osnovna oprema košta nešto manje od dvije tisuće kuna. Svi zainteresirani mogli su se i sami okušati u ovoj igri punoj adrenalina. Ispred prostorije Kluba održana je i prezentacija opreme, na kojoj je predstavljen i jedan novi “set”.

Miroslav Feketija kao “majstor” žlice pobrinuo se da posjetitelji ne ostanu gladni, pa je tako pripremio ukusni grah, a druženju su se pridružili i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok.

IMG 9991 Custom

-Prije točno godinu dana službeno smo otvorili ovaj prostor i zadovoljni smo kako to sve funkcionira, ali naravno, uvijek može bolje. Neke zacrtane ciljeve smo ostvarili, ali čeka nas još posla. Imamo u planu postaviti stolni nogomet i poseban teren prilagođen djeci, kako bi ovdje mogli uživati i oni najmlađi. Okupljanja su po dogovoru obično vikendom, a svi koji jednom probaju uvijek se vrate. Ovim putem želim zahvaliti Gradu Virovitici i gradskim firmama te nekim privatnim tvrtkama koje su nam dosad pomagale, a uspješnu suradnju očekujemo i u budućnosti. Također, pozivam sve zainteresirane da se slobodno jave i dođu uživati u ovoj igri punoj adrenalina – rekao je predsjednik Paintball kluba Virovitica Zlatko Dukarić.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”543458″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content