ROKOVO 2019. VIROkreativa ponovno okupila brojne izlagače koji su virovitičku šetnicu ispunili rukotvorinama

Povodom proslave Dana grada – Rokova 2019., u četvrtak je održan osmi po redu sajam rukotvorina VIROkreativa. Ove godine preselio je na šetnicu ispred Gimnazije Petra Preradovića gdje su posjetitelji mogli razgledati štandove tridesetak izlagača iz kontinentalne Hrvatske.

– Sajam VIROkreativa je najveća manifestacija koju mi kao Udruga Unikat održavamo. Ovdje danas imamo izlagače sve od Čakovca pa do Slavonskog broda, vrlo smo zadovoljni, ove godine su svi došli sa zaista lijepim radovima i ima različitih stvari, od nakita do uporabnih predmeta, oslikanih ili rukom vezenih vrećica – rekla je predsjednica virovitičke Kreativne udruge Unikat Jasna Baranjec-Keserica koja je na velikom trudu i radu zahvalila dopredsjednici Udruge Đurđici Giba koja je najviše sudjelovala u organizaciji sajma.

IMG 1141 Custom

Osim ponude radova kreativaca, održale su se i dvije dječje radionice gdje su djeca izrađivala straničnike za knjigu te magnete s morskim motivima. Održalo se i natjecanje u kojem su kreativci kroz izradu kutije za nakit, čija tema su bili suncokreti, pokazali svoju maštovitost i originalnost.

Posjetitelji su do 23 sata imali priliku posjetiti ovo mnoštvo izlagača i možda pronaći nešto za sebe. (www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”544702″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content