Rukometašice 1234 Virovitice tek u završnici slomile otpor nekadašnjih prvotimki, gledatelji uživali u vrhunskoj utakmici

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici odigrana je zanimljiva rukometna utakmica koja je privukla veliki interes publike. Prvoj ekipi 1234 Virovitice, koja će se od jeseni natjecati u 1. rukometnoj ligi suprotstavila se ekipa rukometašica koje su nekad igrale za klub također u prvoligaškom rangu natjecanja.

Nekadašnje virovitičke rukometne zvijezde su pokazale da i dalje znaju igrati atraktivan i efikasan rukomet. Bez treninga i priprema čak pedeset minuta su bile u prednosti nad ekipom koja će se za nepunih mjesec dana natjecati u prvoj ligi i koja već dvadeset dana svakodnevno trenira. Trener Vladimir Gašparac sigurno bi rado u svojoj postavi imao dio ovih igračica, jer su pokazale i dalje mogu igrati na vrhunskoj razini.

IMG 2342 Custom

Kod sadašnjih prvotimki angažmanom i efikasnošću su se istakle Nika Deskar i Tamara Hudoletnjak u terenu i sve tri vratarke Martina Majkovčan, Marija Devald i Iva Biuk. U ekipi nekadašnjih zvijezda ne možemo nikoga istaknuti, jer je svaka od njih unijela dio svog truda znanja i lucidnosti u igru. Utakmicu su odsudili sadašnji nadzornici, a nekadašnji virovitički suci Mario Ružić i Ivan Vuković

1234 VIROVITICA 35 (14)
RUKOMETNE ZVIJEZDE 32 (16)
VIROVITICA. Sportska dvorana Tehničke škole. Gledatelja: 300. Suci: Mario Ružić i Ivan Vuković (obojica iz Virovitice).

1234 Virovitica: Marija Devald, Martina Majkovčan, Iva Biuk, Maja Biuk, Nikolina Jezerčić 1, Nadia Dujmović, Lukrecia Veršec 4, Lea Zupčić 1, Nika Deskar 15 (3), Tamara Hudoletnjak 11 (1), Andrijana Miklić, Ana Blažev 1, Elena Bardić 1, Ivana Kirin 1 i Marija Medved. Trener: Vladimir Gašparac.

Rukometne zvijezde: Sanela Karl (2+0), Matea Sinjeri Orozović (2+0), Suzana Hrženjak (5+0), Maja Grdić 3, Ivana Uđbinac Horvat 3, Tanja Đud 7, Helena Rončević 5(1), Mirna Smiljanec, Dijana Tot 2, Melita Begović 3, Marina Ivančević 1, Vanja Kelečić 2, Iva Blažević (4+0) i Zdenka Premužić 6(1). Trener: Darko Grdić. (www.icv.hr, mš)

 

[g-gallery gid=”546166″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content