ZAHVALNICA GRADA GRAFOPROJEKTU Uspješno posluju 30 godina: Kad su ti članovi obitelji kolege na poslu, poticaj i uspješni rezultati su zajamčeni

- PROMO -

Zajedno s obitelji, zaposlenicima, suradnicima, kupcima, dobavljačima i prijateljima, Grafoprojekt je ove godine proslavio svoj 30. rođendan. Velika vrtna zabava s mnogo nasmijanih lica obilježila je tri desetljeća postojanja i uspješnog poslovanja ove virovitičke tvrtke.

LIDERI U KORIŠTENJU NOVIH TEHNOLOGIJA

– Sve je krenulo 1989. godine kada sam sa suprugom Jelicom od kuhinje mojih roditelja napravio privremeni fotolaboratorij – prisjeća se Goran Božanić, direktor Grafoprojekta, te potvrđuje kako se posao brzo razvijao te je samim time zahtijevao i promjenu radnoga prostora.

– Oduvijek smo nastojali biti lideri u korištenju novih tehnologija i strojeva. Tako su mnogi strojevi i uređaji prvi puta proradili u Virovitici – ponosno ističe Goran Božanić otkrivši kako je prošle godine u suradnji s Ricohom i Eurocopom po prvi put u svijetu instaliran Ricohov UV printer za razne pločaste materijale do dimenzije 2×3 metra, čime se iznimno ponose.
No Grafoprojekt ne čine razni strojevi niti prostor, već, kako kaže G. Božanić, ljudi.

grafoprojekt 1

– Svi zaposleni ovdje nastoje svoj uspjeh i znanje prenijeti na drugoga pa u firmi vlada atmosfera razmjene znanja i iskustva u kojoj se njeguje otvoren i iskren odnos – ističe direktor tvrtke Grafoprojekt.

To potvrđuje simpatičan dvojac, brat i sestra Petar i Maša Božanić, koji svakoga naručitelja dočekaju s osmijehom. Grafoprojekt je, naime, obiteljska tvrtka pa su članovi obitelji Božanić ujedno i kolege na poslu. Nije im teško, kažu, biti neprestano zajedno, jer se dobro slažu. Posao s obitelji ima i svoje čari, kroz smijeh govore Petar i Maša, prvi pripadnici mlade generacije Grafoprojekta, uz stariju sestru Bojanu.

Upravo to je “pogled u budućnost” Grafoprojekta, smjena generacija, kako kaže G. Božanić.

– Želio bih reći kako nam ovo priznanje Grada puno znači, osobito kao dokaz da se trud i hod ka uspjehu stvarno isplati. No želio bih i da to priznanje bude poticaj svim mladim ljudima da je moguće živjeti i raditi u našoj maloj, ali lijepoj Virovitici, u maloj, ali lijepoj Hrvatskoj – nadahnuto kaže G. Božanić.

(www.icv.hr, lmh)

Povezane vijesti

Skip to content