2. ŽNL: FOTO I VIDEO Turanovac i Gradina vodeći u skupini Zapad, Ćeralije i Standard drže vrh u skupini Istok

Odigrane su utakmice trećeg kola drugih županijskih nogometnih liga. U skupini Zapad vrh drže Turanovac i Gradina, a u skupini Istok Ćeralije i Standard iz Nove Šarovke s devet osvojenih bodova.

Tri momčadi još nisu osvojile niti jedan bod. U skupini Zapad bez osvojenog boda je Mladost iz Vukosavljevice, a u skupini Istok Plavi iz Jugovog Polja i Mladost iz Bakića.

Skupina Zapad:

Lukač 05 je tek u posljednjim trenucima utakmice došao do minimalne pobjede i prvih bodova protiv Croatie iz Grabrovnice na domaćem terenu. Pakšec je u 19. minuti pogodio za vodstvo domaće momčadi, ali dvije minute prije kraja prvog dijela Lončarić je vratio stvari na početak. Za pobjedu Lukača 2:1 i veliko slavlje domaćih navijača pobrinuo se Tomšić u 89. minuti utakmice, što se može vidjeti u priloženom videu.

Sveti Đurađ pretrpio je prvi poraz. Kobna je bila Drava u Terezinom Polju. Turanovac je na svom terenu ubacio četvorku Sokolu iz Milanovca. Gradina je bez problema prošla kroz Podgorje. Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice je udijelila šest komada Mladosti na njenom travnjaku u Vukosavljevici. Dinamo iz Kapele Dvora osvojio je prvi bod remiziravši s Kladarama.

Skupina Istok:

Ćeralije su bile bolje na svom terenu od Crnca 2:0. DOŠK je u Dolcima nadjačao Munju iz Velikog Rastovca. Standard je minimalno pobijedio Dinamo iz Josipova. Zrinski iz Nove Bukovice s visokih 7:0 pobijedio je Mladost u Bakiću.

Rezultati u skupini Zapad:

Lukač 05 – Croatia Grabrovnica 2:1, Drava Terezino Polje – Sveti Đurađ 3:2, Podgorje –Gradina 1:3, Mladost Vukosavljevica – Bilogora 1947. Špišić Bukovica 1:6, Turanovac – Sokol Milanovac 4:0 i Dinamo Kapela Dvor – Kladare 2:2.

Rezultati u skupini Istok: DOŠK Dolci – Munja Veliki Rastovac 3:1, Ćeralije – Crnac 2:0, Mladost Bakić – Zrinski Nova Bukovica 0:7 i Dinamo Josipovo – Standard Nova Šarovka 0:1.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”551417″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content