DVD Gornje Bazje najbolje na 7. natjecanju operativnih vatrogasaca u Turnašici

Povodom blagdana Male Gospe DVD Turnašica organiziralo je 7. natjecanje operativnih vatrogasca u cilju stalnog usavršavanja operativnih vatrogasaca. Operativni vatrogasci natjecali su se grupno i pojedinačno u tri discipline.
Sve prisutne na početku je pozdravio načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, zahvalio im za sve što rade za općinu i sigurnost svih mještana te zaželio sreću na natjecanju.

Svaku natjecateljsku grupu su činila 4 operativna vatrogasca. Ukupno je sudjelovalo 12 ekipa, od čega je DVD Turnašica imala tri grupe. Za prvo, drugo i treće mjesto u svakoj disciplini bile su podijeljenje medalje, te pehari za ekipno osvajanje jednog od prva tri mjesta.

IMG 7044

Najbolja na natjecanju je bila ekipa DVD-a Gornje Bazje, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Turnašica, a treće ekipa DVD-a Sedlarica.

Nakon toga slijedila je zabavna disciplina, za koju je također dodijeljena nagrada. Ekipe 9 vatrogasaca natjecali su se u brzini ispijanja krigle od nekoliko litara. Ukupno je sudjelovalo 5 ekipa, a najbrža je bila ekipa DVD-a Starogradački Marof, drugo mjesto pripalo je DVD-u Vukosavljevica, a treće DVD-u Gornje Bazje i DVD-u Otrovanec. Četvrto mjesto zauzeo je DVD Dinjevac, a peto DVD Turnašica (www.icv.hr, ib) [g-gallery gid=”549362″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content