FOTO Dva gola s bijele točke dovoljno za tri boda Graničar Bušetine, oba puta pogodio Janko Brlas

Utakmica šestog kola 1. županijske nogometne lige na bušetinskom Bereku između domaće Graničar Bušetine i Sloge iz Zdenaca, privukla je brojne gledatelje.

Prezentacija nogomente vještine nije zadovoljila gledatelje. U utakmici punoj duela i čvrstine nije bilo puno ljepote i odličnih poteza te igračkog vica. Domaća momčad došla je do tri boda s dva zgoditka, oba postignuta iz kaznenih udaraca.

IMG 7154 Custom

Prvi je sudac Dinko Cafuta dosudio u 11. minuti, a drugi u 58. minuti. U prvom slučaju gostujući obrambeni igrač nespretno je loptu zahvatio rukom, a u drugom navratu napravljen je prekršaj na domaćem polivalentnom igraču Ivanu Topiću.

U oba navrata precizan s bijele točke bio je Janko Brlas. Obostrano ne atraktivna igra će biti brzo zaboravljena, a na domaćem kontu ostaju upisana tri boda.

IMG 7157 Custom

-U čvrstoj pravoj muškoj utakmici došli smo do tri boda. Nisam u potpunosti zadovoljan igrom svoje momčadi. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama odigrati puno bolje. Uz solidnu igru u napadu moramo popraviti obrambenu formaciju – zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom bio je trener Graničar Bušetine Stiven Čančar.

Graničar Bušetina – Sloga Zdenci 2:0
Igrač utakmice: Janko Brlas

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”553777″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content