FOTO Podjela bodova u okršaju dva prvoligaška novaka u Koriji, Blažević nezadovoljan: Previše smo promašili, pa čak i kazneni udarac

U drugom kolu 1. županijske nogometne lige u Koriji su snage odmjerile dvije nove momčadi u ligi, domaći Omladinac i Borova.

U pripremnom razdoblju na istom terenu uspješnija je bila domaća momčad. Ovog puta utakmica je završila bez pobjednika rezultatom 1:1. Prvi dio protekao je u zanimljivoj igri u kojoj su obje momčadi imale svoje prilike, ali su vratari bili uspješniji, ostali su nesavladani.

IMG 3402 Custom

U nastavku su vratari konačno kapitulirali. U 54. minuti domaća momčad nije realizirala kazneni udarac. Devet minuta kasnije najbolji domaći napadač Vedran Grubić svladao je gostujućeg čuvara mreže Josipa Vuzema. U 67. minuti domaći igrač Zdravko Varga nespretno je prevario svog čuvara mreže Filipa Buđaka i izjednačio rezultat na 1:1. Do kraja rezultat se nije mijenjao.

U 84. minuti zbog jedne nervozne reakcije nakon prekršaja koji je učinjen na njemu, crveni karton zaradio je gostujući igrač Željko Vračarić.

IMG 3379 Custom e1567488821908

-Nisam zadovoljan podjelom bodova u ovoj utakmici, zakazali smo u realizaciji. Promašili smo puno šansi, čak i kazneni udarac. U idućem kolu u Rezovcu nastojat ćemo nadoknaditi propušteno na našem terenu – rekao je trener Omladinca Damir Blažević.

Omladinac Korija – Borova 1:1
Igrač utakmice: Ivan Bistrović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”548310″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content