MAĐARIĆ DEBITIRA PROTIV RADNIKA Orahovački Papuk protiv Križevčana u lovu na prve ovosezonske bodove

Nakon četiri prvenstvena kola 3. HNL Sjever i četiri uzastopna poraza, nogometaši orahovačkog Papuka “zakucani” su na samo dno ligaške ljestvice.

Ovog tjedna u svlačionicama Papuka bilo je doista turbulentno. Nakon posljednjeg poraza u Varaždinu, klupu Orahovčana napustio je trener Darko Krsnik, koji je prošle sezone ostvario visoko drugo mjesto i “uzeo” s lakoćom Županijski nogometni kup. Na “vruću” klupu sjeo je Stjepan Mađarić, koji baš i nema lagan zadatak. Ekipi pod hitno mora vratit samopouzdanje i već ove subote probati “zgrabit” prve ovosezonske bodove.

-Prihvatio sam ovaj izazov jer se radi o klubu s velikom tradicijom i prepoznatljivošću, posebno na ovom području. Nakon četiri odigrana kola, Papuk je bez bodova i ono što je najvažnije, moram ekipi podignuti samopouzdanje da zaustavimo taj pad i podignemo momčad. Vjerujem da ti dečki mogu puno bolje – rekao je novi strateg Stjepan Mađarić te se osvrnuo na subotnjeg protivnika, Radnik iz Križevaca:

-Radi se o jednoj dobroj momčadi, no pokušao sam ih analizirati i putem toga sam pripremio svoju momčad. Ono što je sigurno, mi se moramo baciti na glavu i pošto-poto tražiti pobjedu koja bi unijela tu potrebnu dozu samopouzdanja u momčad i dala im snagu za nastavak prvenstva. Ta pobjeda bi nam donijela jako puno, ali za nju treba strašno puno i raditi na terenu. Vjerujem da ćemo zajedno dati sve od sebe i doći do važnih bodova – zaključio je Mađarić kojemu na raspolaganju zbog ozljeda neće biti Miroslav Rukavina i Slaven Mimić, a suspenziju od četiri utakmice odrađuje Marin Čavić, dok bi svi ostali trebali zaigrati.

Domaća utakmica petog kola protiv Radnik Križevaca na rasporedu je u subotu, 21. rujna u 16 sati.

(www.icv.hr, vg, ts, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content