Na “Maloj Meši” u Molvama virovitičke košarkašice osvojile drugo mjesto, Nika Kozlinger u najboljoj petorci turnira

Na jakom tradicionalnom ženskom košarkaškom turniru “Mala Meša” održanom u subotu, 7. rujna u Molvama, nastupila je ekipa Z-15 Ženskog košarkaškog kluba Virovitica.

U jakoj konkurenciji uz domaćina KK Bistra, koja je osvojila prvo mjesto te ŽKK Koprivnica i ŽKK Radost iz Čakovca, djevojke trenera Gorana Kozlingera osvojile su drugo mjesto. S obzirom na početak sezone odigrale su jako dobro, osobito u prvoj utakmici kada su pobijedile Radost iz Čakovca 43-35 i plasirale se u finale. U finalu su naletjele na raspoložene i nešto starije domaće igračice te upisale poraz 33-50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Uz osvojene medalje, Nika Kozlinger izabrana je u najbolju petorku turnira. Trener Kozlinger iskazao je zadovoljstvo učinkom igračica u ovom dijelu sezone naglasivši da još ima jako puno prostora za napredak.

Za ŽKK Virovitica nastupili: Prebeg Zara, Marjanović Ema 2, Pejić Manuela, Kozlinger Lea 3, Kozlinger Nika 26, Ištvanović Ena, Ivančić Lea 2, Šiljković Mia 26, Deskar Mia 8, Sabo Martina, Cindrić Lana 3, Cindrić Lucija 2, Kurjančić Iva 4 i Babić Arijana.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)