NA VEGEŠKU STIŽE VARTEKS Virovitica u petom kolu želi isprati gorak okus nakon poraza u Svetom Martinu

Ovog vikenda, u petom prvenstvenom kolu 3. HNL Sjever Virovitica na Vegeški dočekuje varaždinski Varteks. Utakmica je na rasporedu u subotu, 21. rujna u 16 sati.

Nakon četiri odigrana kola Virovitičani se nalaze na devetom mjestu s četiri osvojena boda. Proteklog vikenda u Svetom Martinu na Muri odigrali su protiv Poleta utakmicu za zaborav, no momčad s Vegeške vjeruje da je to samo bio loš dan, stoga domaći navijači imaju pravo vjerovati u dobru igru svojih pulena već ove subote kada u goste stižu Varaždinci, ekipa koja nakon četiri kola ima sedam bodova, a u posljednjem je susretu slomila orahovački Papuk 4:0.

Nakon početnog poraza protiv Tehničara iz Cvetkovca, momčad trenera Samuela Spudića pokazala je da može parirati svima u ovoj ligi. Prije poraza u Svetom Martinu odigrali su remi u Virju i dobili Bjelovarčane na domaćem terenu 2:1.

-Što se tiče sastava, u konkurenciji nemamo Vučemilovića-Jurića, a i Vinovrškog zbog školskih i poslovnih obaveza. Pipić još uvijek nije u pogonu zbog ozljede koju je zaradio u utakmici s Bjelovarom. Cijeli tjedan smo dosta razgovarali o pristupu za svaku utakmicu, pripremali se za Varteks i pokušavali kroz trening podići razinu naše igre. Bit će teško, Varteks je kvalitetan protivnik i samo sa 100 posto možemo doći do bodova, a to ćemo i pokušat napraviti i iskupit se za poraz u prošlom kolu – u najavi utakmice rekao je Samuel Spudić.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content