SJAJNI SOLAR ZAUSTAVIO KLOŠTRANSKU MLADOST Suhopolje domaćim bodom nastavilo uspješnu seriju rezultata

Nakon dva uspješna gostovanja u Drnju i Koprivnici, na stadionu Park u Suhopolju počelo se razmišljati o prvoj domaćoj pobjedi uoči 5. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Gostujuća momčad, Mladost iz Kloštra Podravskog loše je startala u ovogodišnje prvenstvo, te joj je svaki bod zlata vrijedan. Suhopoljski grofovi u utakmicu su ušli otvoreno i napadački, što je gostima ostavilo puno prostora za ubojite kontre. Nogometaši Mladosti u dva navrata pogađaju okvir gola, a njihove ostale opasne udarce neutralizirao je domaći vratar Gabrijel Solar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Domaći trener Tomislav Filipović zbog toga je promijenio igračku formaciju, jer je obrana bila previše propusna. U 40. minuti gostujući igrač Nikola Šantek udara Marka Čađavčana i zbog crvenog kartona mora napustiti igru. Tom prilikom zbog nesportske reakcije Čađavčan je zaradio žuti karton.

I s igračem više gosti su bili agilniji, ali na sreću domaćih bez prave završnice. Marko Čađavčan je u 75. minuti dobio drugi žuti karton pa je i on morao napustiti igru. Utakmica je na kraju završila bez pogodaka.

-Vjerovali smo da možemo doći do tri boda, ali su gosti kvalitetnije ušli u utakmicu i nametnuli svoj ritam. Na kraju smo zadovoljni i jednim osvojenim bodom. Gosti su imali više od igre. Mi smo također imali nekoliko prilika koje nismo iskoristili. U iduću nedjelju gostujemo kod Bilogore 91 u Grubišnom Polju. Pokušat ćemo ih iznenaditi i nastaviti naš niz pozitivnih rezultata – rekao je nakon utakmice trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Suhopolje – Mladost Kloštar Podravski 0:0
Igrač utakmice: Gabrijel Solar

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)