SJAJNI SOLAR ZAUSTAVIO KLOŠTRANSKU MLADOST Suhopolje domaćim bodom nastavilo uspješnu seriju rezultata

Nakon dva uspješna gostovanja u Drnju i Koprivnici, na stadionu Park u Suhopolju počelo se razmišljati o prvoj domaćoj pobjedi uoči 5. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Gostujuća momčad, Mladost iz Kloštra Podravskog loše je startala u ovogodišnje prvenstvo, te joj je svaki bod zlata vrijedan. Suhopoljski grofovi u utakmicu su ušli otvoreno i napadački, što je gostima ostavilo puno prostora za ubojite kontre. Nogometaši Mladosti u dva navrata pogađaju okvir gola, a njihove ostale opasne udarce neutralizirao je domaći vratar Gabrijel Solar.

Domaći trener Tomislav Filipović zbog toga je promijenio igračku formaciju, jer je obrana bila previše propusna. U 40. minuti gostujući igrač Nikola Šantek udara Marka Čađavčana i zbog crvenog kartona mora napustiti igru. Tom prilikom zbog nesportske reakcije Čađavčan je zaradio žuti karton.

I s igračem više gosti su bili agilniji, ali na sreću domaćih bez prave završnice. Marko Čađavčan je u 75. minuti dobio drugi žuti karton pa je i on morao napustiti igru. Utakmica je na kraju završila bez pogodaka.

-Vjerovali smo da možemo doći do tri boda, ali su gosti kvalitetnije ušli u utakmicu i nametnuli svoj ritam. Na kraju smo zadovoljni i jednim osvojenim bodom. Gosti su imali više od igre. Mi smo također imali nekoliko prilika koje nismo iskoristili. U iduću nedjelju gostujemo kod Bilogore 91 u Grubišnom Polju. Pokušat ćemo ih iznenaditi i nastaviti naš niz pozitivnih rezultata – rekao je nakon utakmice trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Suhopolje – Mladost Kloštar Podravski 0:0
Igrač utakmice: Gabrijel Solar

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content