Zanimljiva i ukusna „Jesen u gradu“ održat će se 12. listopada na šetnici pored Gimnazije P. Preradovića

Sedma manifestacija „Jesen u gradu“ održat će se u subotu, 12. listopada od 9,00 do 13,00 sati na šetnici pored Gimnazije Petra Preradovića.

Već tradicionalno, na manifestaciji će se predstaviti učeničke zadruge škola s područja Virovitičko-podravske i okolnih županija, virovitički Dječji vrtić Cvrčak, Kreativna udruga Unikat, kao i lokalni proizvođači. Posjetitelji sajma tom prilikom moći će uživati u ukusnim plodovima jeseni, a za one najmlađe Kreativna udruga Unikat i ove će godine osmisliti zanimljive sadržaje.

Cilj manifestacije je prikazati bogatu jesen našeg grada, a plodovi i boje jeseni tog će dana dominirati na novouređenoj šetnici. Izlagači će na svojim šarenim i lijepo uređenim štandovima predstavljati svoje škole, poljoprivredna gospodarstva, udruge itd…

Organizaciju manifestacije potpisuju Grad Virovitica, Ekološko društvo Virovitica i Flora VTC, suorganizator je Kreativna udruga Unikat, dok je pokrovitelj Turistička zajednica grada Virovitice.

Za prijave za sudjelovanje na manifestaciji i ostale informacije možete se javiti na broj 098 296 188 – Đurđica Giba ili e-mail: [email protected] do 10.10.2019. (virovitica.hr, fotografije: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content