Županijski Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” uskoro počinje provedbu anketnog istraživanja kvalitete života, životnih stilova i zdravstvenih rizika

Od 9. rujna do 18. studenog u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Virovitičko-podravskoj županiji, provodit će se anketno istraživanje kvalitete života, životnih stilova i zdravstvenih rizika stanovništva Hrvatske. Istraživanje provode Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Institut društvenih znanosti Ivo Pilar iz Zagreba u suradnji sa županijskim zavodima za javno zdravstvo.

– Anketare istraživanja prepoznat ćete po iskaznicama koje će nositi oko vrata. Molimo vas izađite nam u susret, odvojite malo svog vremena i uz pomoć anketara iskreno odgovorite na pitanja. Vaše sudjelovanje je dobrovoljno, a anketa je anonimna, što znači da nigdje nećete trebati navesti svoje ime i prezime, niti se potpisati. Podaci će se koristiti samo za skupnu statističku obradu i neće se analizirati na razini pojedinaca. Vašim iskrenim odgovorima doprinijet ćete tako i javnom zdravstvu u Hrvatskoj – poručio je županijski koordinator istraživanja Siniša Brlas. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content