4. LIGA BJ-KC-VT U posljednjim trenucima utakmice Jendrašić pogodio iz penala i osigurao Slatini tri boda

Nogometaši Slatine u 10. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica gostovali su u podravskoj metropoli, na stadionu “Ivan Kušek Apaš” kod domaće Tehnike Koprivnice, koja se na tablici nalazi korak od posljednjeg mjesta.

To ne znači da domaćini imaju nekvalitetnu momčad. Većina igrača prošla je “Slavenovu” školu nogometa. Svoju kvalitetu domaći igrači su pokazali na početku utakmice kada su u 29. minuti poveli pogotkom Roberta Jandrašeca.

Očito se ključni trenutak utakmice dogodio u 41. minuti kada je gostujući trener Damir Pemper u igru umjesto Benjamina Dijanešića uveo Davora Jozića. Od tada gosti igraju puno bolje, što se osobito osjetilo u drugom dijelu utakmice. Slatina je zgoditkom Nikole Menegatija poravnala rezultat u 57. minuti.

Konačni rezultat postavio je Domagoj Jendrašić iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca u posljednjim trenucima utakmice.

-Vratilo nam se ono što smo izgubili na gostovanju u Grubišnom Polju. Tamo smo primili pogodak u posljednjim trenucima utakmice. Ovog puta mi smo bili sretni i spretni i došli do tri zaslužena boda na samom kraju utakmice – zadovoljan je bio trener Slatine Damir Pemper.

Tehnika Koprivnica – Slatina 1:2
Igrač utakmice: Davor Jozić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content