DJEČJI TJEDAN U Dječjem vrtiću Suncokret brojnim aktivnostima obilježen tjedan namijenjen najmlađima

Uz moto “Ljubav djeci prije svega” u Dječjem vrtiću Suncokret danas (petak) završava obilježavanje Dječjeg tjedna.

Od ponedjeljka u vrtiću traje mnoštvo raznolikih i zanimljivih aktivnosti. U suradnji s Društvom ”Naša djeca” Slatina u gradskom je parku održano otvorenje Dječjeg tjedna crtanjem kredama po
asfaltu, mali “Suncokreti” družili se s vatrogascima i njihovom maskotom Dabrom Virkom u slatinskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi, posjetili su prijatelje u Područnom odjelu u Mikleušu , u vrtiću su ih posjetile djelatnice frizerskog salona F1-Fashion a u suradnji s roditeljima održali su kreativnu radionicu. Družili se i sa slatinskim gradonačelnikom Denisom Ostrošićem koji je povodom Dječjeg tjedna ugostio predstavnike svih slatinskih osnovnih škola i vrtića.

IMG 4346

Provedbom ovih društveno-zabavnih aktivnosti Dječji vrtić Suncokret iz Slatine pridružio se tradicionalnoj nacionalnoj akciji posvećenoj djeci koja se održava svake godine prvog punog tjedna u mjesecu listopadu, sve u suradnji s Društvom ”Naša djeca”. Cilj ove akcije je usmjeravanje pozornosti javnosti na brigu o djeci, poticanje volonterskog, društvenog i stručnog rad odraslih s djecom, te aktivna participacija djece u aktivnostima lokalne zajednice. Grad Slatina od ove godine nosi titulu “Grad prijatelj djece”, a Dječji vrtić Suncokret aktivni je sudionik u svim gradskim aktivnostima s djecom i za djecu. (www.icv.hr, adf; DV Suncokret)

[g-gallery gid=”556380″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content