DVA PROMAŠENA PENALA I TRI CRVENA KARTONA Mateo Gegić hat-trickom osigurao bod Borovi na vrućem terenu u Sladojevcima

Najefikasnija utakmica 9. kola 1. županijske nogometne lige odigrana je u Sladojevcima između domaće Slavonije i Borove.

Gosti su poveli u 17. minuti zgoditkom Matea Gegića. U 37. minuti gosti ostaju s deset igrača, jer je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti Dino Šamec, koji je skrivio kazneni udarac.

Gostujući vratar Josip Vuzem brani kazneni udarac Igoru Dunkoviću. Lopta se odbija do Dunkovića, koji pogađa stativu, od koje se odbija do Željka Vračarića i ulazi u mrežu. Do odmora rezultat se nije mijenjao.

U drugoj minuti nastavka Mateo Gegić ponovno dovodi goste u prednost. Nakon tri minute Božo Rivić dovodi utakmicu po drugi puta u egal. U 58. minuti dosuđen je kazneni udarac za goste. Domaći vratar Tomislav Kizivat tom prilikom bio je uspješniji od izvođača jedanaesterca Antuna Stupara.

Mateo Jerešić u 62. minuti dovodi domaću momčad u prednost 3:2. Svojim trećim zgoditkom u 76. minuti Mateo Gegić postavlja konačni rezultat 3:3. U posljednjim trenucima utakmice sudac Mario Nađ zbog učestalih prigovora pokazuje druge žute kartone Darku Obžetiću i Antoniju Vuzemu.

– Pokazali smo svoju snagu i s tri igrača manje. Trebat ću se dobro namučiti da složim prvu postavu za iduću utakmicu, zbog ozljeda i kartona – pun problema je gostujući trener Vladimir Antunović.

Slavonija Sladojevci – Borova 3:3
Igrač utakmice: Mateo Gegić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content