FOTO Minimalni poraz virovitičkih Lavica na domaćem terenu, bodovi otputovali u Split

U petom kolu 1. hrvatske ženske rukometne lige, rukometašice 1234 Virovitice poražene su na svom terenu sportske dvorane Tehničke škole u Virovitici od Splita 2010. 30:27.

Domaće igračice otvorile su utakmicu s prednošću od jednog pogotka. Nakon sedam minuta igre gošće koriste nekoliko pogrešaka domaćih igračica i preuzimaju kontrolu rezultata i vode do kraja utakmice. Gostujuća prednost je u više navrata bila pet pogodaka.

zrk vtc split 25

Domaće igračice nisu se predavale i u jednom trenutku došle su na zaostatak od zgoditka 18:17, a u nekoliko navrata od dva pogotka, ali više od toga nisu uspjele. Do posljednjeg trenutka Lavice su bile u igri za osvajanje bodova, ali do njih nisu uspjele doći. U posljednjih desetak minuta gošće su odigrale “flaster” na Tamari Hudoletnjak.

U tim trenucima glavna realizatorica u domaćim redovima bila je Tena Mioč Cabadaj. U igri domaćih osjeti se korak naprijed, ali je to i dalje nedovoljno za osvajanje prvoligaških bodova.

zrk vtc split 2

ŽRK 1234 Virovitica: Marija Devald, Martina Majkovčan (3+1), Iva Biuk (4+0), Helena Lukačević, Tamara Hudoletnjak 13 (4), Nika Deskar 5 (1), Tena Mioč Cabadaj 7, Ivana Kirin 2, Lukrecia Veršec, Lea Zupčić, Elena Bardić, Nadia Dujmović, Marija Medved, Laura Oršulić, Ana Blažev i Andrijana Miklić. Trener: Vladimir Gašparac.

Sedmerci: 5 (5)

Isključenja: 8 minuta (Veršec, Oršulić, Mioč Cabadaj i Hudoletnjak po 2 minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”558260″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content