FOTO Sladojevačka Slavonija priredila iznenađenje kola u Koriji, Voćin u susjedskom derbiju srušio Dinamo

Na terenima županijskih prvoligaša proteklog je vikenda odigrano osmo prvenstveno kolo.

U Koriji su vjerovali da će bez većih problema upisati tri nova boda u susretu sa Slavonijom iz Sladojevaca. Domaći igrači su u utakmicu ušli dosta anemično, što im se na kraju osvetilo. Gosti su iskoristili ponuđeno i pogotkom Mihaela Novakovića u 55. minuti osvojili tri boda, što im je bila prva ovosezonska pobjeda. S tri osvojena boda Sladojevčani su napravili prvi korak prema bijegu sa začelja tablice.

Omladinac Korija – Slavonija Sladojevci 0:1
Igrač utakmice: Mihael Novaković

Nakon niza solidnih rezultata Mladost 1930. poražena je na svom terenu u Čađavici od miljevačke Mladosti 2:0. Gosti su u prednost došli u 11. minuti pogotkom Hrvoja Ibričića. Pobjedu je potvrdio Danijel Podmanicki pogotkom minutu prije kraja utakmice iz kaznenog udarca.

Mladost 1930. Čađavica – Mladost Miljevci 0:2
Igrač utakmice: Hrvoje Ibričić

U Voćinu je odigran susjedski derbi između domaće momčadi i Dinama iz Četekovca. U prvom dijelu mreže su mirovale. Gostujući najbolji strijelac Darko Kokoška donosi Dinamu prednost u 52. minuti. Pet minuta kasnije izjednačio je Ivica Gusić. U 67. minuti Mario Barić svojim pogotkom donosi prednost domaćoj momčadi. Utakmica je riješena u posljednje tri minute. Ivica Gusić postiže pogodak u 88. minuti iz kaznenog udarca, a u posljednjoj minuti konačni rezultat postavlja Ivan Čović.

Voćin – Dinamo Četekovac 4:1
Igrač utakmice: Ivica Gusić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”557080″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content