Policija u ophodnji naletjela na pljačku trgovine: Lopov odbacio pune vreće cigareta i suhomesnatih proizvoda i dao se u bijeg

U subotu, 19. listopada, policijski službenici Policijske postaje Virovitica za vrijeme ophodnje u Pivnici Slavonskoj zatekli su u provali u trgovinu i uhitili 35 – godišnjeg počinitelja s područja Brodsko-posavske županije, priopćila je policija.

Naime, tijekom ophodnje oko 1:15 sati kada su prolazili pored trgovine uočili su provaljena vrata.

– Jedan policijski službenik došao je do ulaznih vrata trgovine, dok je drugi otišao sa stražnje strane, kojom prilikom je uočio osobu kako se trkom udaljava od trgovine prema pivničkoj ulici. Policijski službenici su odmah krenuli za mogućim provalnikom, kojeg su sustigli u blizini željezničke pruge i uhitili – stoji u priopćenju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 35 – godišnjak iz unutrašnjosti trgovine otuđio veću količinu raznih cigareta i suhomesnatih proizvoda, s kojima je u vreći izišao na stražnji izlaz trgovine, a vreću je odbacio nakon nailaska policijskog službenika. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, otuđeni predmeti su vraćeni u trgovinu. Slijedi podnošenje kaznene prijave ODO u Virovitici. (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content