Posjetite izložbu fotografija “Volim svoje Suhopolje”: U utorak, 15. listopada proglašenje najboljih fotografija

Završen je foto natječaj “Volim svoje Suhopolje” kojeg je početkom rujna pokrenula Turistička zajednica Općine Suhopolje. Svi stanovnici općine imali su priliku poslati svoje fotografije zanimljivih detalja, prirodnih ljepota, kulturne baštine i znamenitosti općine. Cilj natječaja je bio pobuditi lokalni identitet i osigurati prepoznatljivost općine te potaknuti mlade umjetnike amatere da stvaraju i razmišljaju o detaljima iz svojeg mjesta, koje osim svojih ljepota nude i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Izložba prijavljenih fotografija održat će se u utorak, 15. listopada u 19 sati u Hrvatskom domu u Suhopolju. Ukupno je prijavljeno 36 fotografija u dvije dobne kategorije: mlađi od petnaest godina i stariji od petnaest godina, a ocjenjivat će se u dvije kategorije: najbolja fotografija prema broju glasova i najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija, a pobjednika u svakoj od kategorija očekuje vrijedna nagrada. Posjetite izložbu i pogledajte kako izgleda Suhopolje kroz oči njenih mještana. (www.icv.hr, ml)

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Prijavitelji foto natječaja stariji od 15 godina Lajkajte, sherajte, fotka s najviše "lajkova" odnosi pobjedu!…

Objavljuje Turistička zajednica Općine SuhopoljePonedjeljak, 7. listopada 2019.

Prijavitelji foto natječaja u dobi do 15 godina Lajkajte, sherajte, fotka s najviše "lajkova" odnosi pobjedu! Glasovanje…

Objavljuje Turistička zajednica Općine SuhopoljePonedjeljak, 7. listopada 2019.