U Slatini u organizaciji Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije održan ”Memorijal Mirko Vučeta i Tomislav Mikić”

U organizaciji Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije u subotu, 26. listopada, u Slatini su održane igre hrvatskih branitelja u sjećanje na hrvatske branitelje, nestalog Mirka Vučetu i poginulog Tomislava Mikića, pod nazivom ”Memorijal Mirko Vučeta i Tomislav Mikić”.

Prije početka igara, okupljeni hrvatski branitelji i predstavnici Virovitičko-podravske županije te Grada Slatine položili su upaljene lampione kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Parku 136. slatinske brigade. Molitvu je predvodio slatinski župnik vlč. Dragan Hrgić.

m IMG 9047

Igre je službeno otvorio zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak, a natjecateljima su se obratili zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Darko Žužak i predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš, poželjevši im puno uspjeha u nadmetanju u visćoj kuglani, elektronskom pikadu i kartaškoj igri bela.

REZULTATI

Viseća kuglana ekipno:

1. ZUiČ HVIDR-a VPŽ
2. HVIDR-a Slatina
3. TO UHDDR Bakić

Viseća kuglana pojedinačno:

1. Marijan Potočki
2. Nikola Petrak
3. Marin Peršić

Elektronski pikado ekipno:

1. KHBL PTSP Nova Bukovica
2. UDVDR Ogranak Slatina
3. HVIDR-a Virovitica

Elektronski pikado pojedinačno:

1. Ivan Buti
2. Ivan Sekić
3. Milan Đuradin

Kartaška igra bela:

1. KHBL PTSP Nova Bukovica (Takać, Krahulec)
2. HVIDR-a Orahovica (Pavić, Malij)
3. HVIDR-a Slatina (Habl, A. Kiš)

m IMG 9046

Najuspješnijim natjecateljima odličja su uručili zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak i predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš.

Na ovom memorijalu je nastupila i ekipa TO UHDDR Bakić koja je na susretima branitelja, dragovoljaca Domovinskog rata u Svetom Filipu i Jakovu, održanim prošlog vikenda, osvojila zlato u visećoj kuglani. (www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”559635″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content