VELIKI ŽUPANIJSKI DERBI U SUHOPOLJU Na stadion Park stiže Slatina predvođena bivšim suhopoljskim trenerom i igračima

U subotu, 5. listopada u 16 sati na stadionu Park u Suhopolju u sedmom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igra se županijski derbi između domaće momčadi i Slatine.

Susjedski derbi će sigurno privući velik broj gledatelja. Za oba sastava ova će utakmica biti svojevrsno iskupljenje nakon poraza u prošlom kolu. Suhopolje je poraženo na gostovanju u Grubišnom Polju od Bilogore 91′ 2:1. Malo je nedostajalo da se osvoji vrijedan bod na gostujućem terenu, ali nespretnost u realizaciji i neki drugi faktori onemogućili su zeleno-žute u nastavku uspješne serije.

Slatina je na svom terenu poražena od Tomislava iz Drnja rezultatom 4:1. Slatinska momčad, koja od početka ovogodišnjeg natjecanja ima problema s ozljedama izgledala je neprepoznatljivo.

– U subotu smo domaćini susjednoj Slatini. Za tu ćemo se utakmicu pripremati, kao i za svaku drugu. Očekujem puno gledatelja i dobar nogomet – naglasio je trener Suhopolja Tomislav Filipović.

U slatinskim redovima igra nekoliko igrača, koji su niz godina bili oslonac Suhopolja. Jedan od njih je i vratar Kristijan Dumenčić.

– Ovo je svojevrstan povratak na stadion Park nekolicine igrača, koji su godinama igrali za Suhopolje, pa će samim time utakmica dobiti na dodatnoj draži. Ovog puta gostujemo. Pokušat ćemo prekinuti niz loših rezultata, koji su uzrokovani nizom ozljeda naših igrača. Očekujem fer i korektnu utakmicu, kako na terenu, tako i na tribini – utakmicu je najavio Dumenčić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content