VIROVITICA DOČEKUJE PICOKE U 15 SATI Vučeta: Igrači moraju shvatiti da je treća liga puno zahtjevnija od dosadašnjeg ranga natjecanja

Virovitica ovog vikenda mora tražiti izlaz iz rezultatske mini krize i to “pod hitno”. U posljednje tri utakmice podjednako su zakazali i obrana i napad virovitičke momčadi koju vodi novi trener Vjekoslav Vučeta. U tri utakmice primili su čak 15 golova, a zabili samo jedan.

Nakon visokih poraza, u Svetom Martinu protiv Poleta i domaćem protiv Varteksa, na klupu je sjeo Vjekoslav Vučeta i odradio svoju prvu utakmicu, ali debitirao je porazom. Još jedan visok poraz u proteklom kolu protiv križevačkog Radnika. Sada im u goste dolazi Graničar iz Đurđevca, momčad protiv koje se itekako mogu uzeti novi domaći bodovi.

Đurđevački Picoki imaju isti broj bodova kao Virovitica (četiri) i daleko su od blistave igre, ali za razliku od Vučetine ekipe, krasi ih bolja gol razlika. U redovima Graničara igra i Matej Resler, nogometaš koji je svoju karijeru započeo upravo u Virovitici, a nakon toga otišao put Koprivnice gdje je nastupao u dresu Slaven Belupa i koprivničke “Tehnike”.

-Igrači moraju shvatiti da je treća liga puno zahtjevnija od dosadašnjeg ranga natjecanja i da se samo punim angažmanom može doći do bodova. Dolazi nam mlada i potentna momčad iz Đurđevca protiv koje moramo odigrati na puno višoj razini nego dosad, ako želimo ubrati nove bodove – rekao je Vučeta.

Utakmica sedmog kola 3. HNL Sjever na Vegeški igra se u subotu, 5. listopada u 15 sati.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content