AGONIJA SE NASTAVLJA Viro Virovitica upisala novi poraz, ovog puta kobni su bili Čakovčani

U 11. kolu 1. lige Sjever rukometaši Viro Virovitice na svom terenu su izgubili od Čakovca 23:30. U domaćoj momčadi zaigrala su dva nova – stara igrača, povratnici u virovitičke redove Ivan Vrbančić i Ivan Predragović. S njima u sastavu domaća je ekipa držala priključak veći dio susreta. Do posljednjih dvanaest minuta rezultat je bio u egalu. U dva navrata domaća momčad je imala i prednost (2:1 i 17:16), dok su u ostatku utakmice gosti imali minimalnu prednost ili je bilo neriješeno.

Neredoviti dolasci na treninge su se osvetili domaćim igračima posljednjoj četvrtini utakmice. Nisu imali više snage, što koriste gosti i dolaze do uvjerljive pobjede. Očito će rukometaši Viro Virovitice morat još malo pričekati da prekinu crnu seriju poraza. Trener Tomislav Prebeg napravio je sve što je mogao u ovome trenutku, ali mu je klupa bila prekratka s iskusnim igračima. U idućem kolu Viro Virovitica gostuje kod trećeplasiranog Osijeka.

Viro Virovitica: Antonio Pavić , Leon Dujmović, Robert Rešetar 1, Matej Oršulić, Davor Harš, Ivan Vrbančić 4, Karlo Štimac, Karlo Moslavac 4, Ivan Predragović 2, Matko Crljenić 6(5), Antonio Starčević 2, Krešimir Godeč 2 i Toni Smutni 2. Trener: Tomislav Prebeg.

Sedmerci: 5(5).

Isključenja: 14 minuta ( Starčević i Rešetar po 4 minute; Crljenić, Pavić i Smutni po dvije minute). (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”565018″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content