FOTO I VIDEO Bazijanac i Boroša za veliko slavlje Rezovčana i proslavu naslova jesenskog prvaka 1. ŽNL

Rezovčani su doputovali u Čačince svjesni činjenice da će se samo pobjedom zadržati na prvoj poziciji na tablici.

U otvorenoj utakmici gosti su poveli pogotkom Patrika Bazijanca u 42. minuti. Na 2:0 je povećao Mihael Boroša u 48. minuti. Do kraja utakmice domaća momčad je uspjela samo ublažiti poraz pogotkom Vlade Maršića iz kaznenog udarca u 59. minuti. Domaći su imali još nekoliko prigoda, ali vratar Rezovca Marko Doppler “zaključao” je svoja vrata. Isto tako, da su Rezovčani bili malo precizniji u završnici i iskoristili samo dio prilika koje su imali, ova je pobjeda mogla biti daleko uvjerljivija.

Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka počelo je slavlje gostujućih igrača i brojnih navijača. Rezovac je u sezonu ušao bez ikakvih rezultatskih imperativa i na kraju zasluženo došao do naslova jesenskog prvaka.

– U utakmici s jakom momčadi Mladosti došli smo do tri boda, koji su nam osigurali naslov jesenskog prvaka. Čestitam svojim igračima na borbi. Sada idemo na zasluženi odmor. Igrački smo dobro posloženi i vjerujem da se u postojećem sastavu možemo zadržati na ovoj poziciji i nakon proljetnog nastavka – zadovoljan je bio trener jesenskih prvaka nogometaša Rezovca, Stipe Rebić.

Mladost Čačinci – Rezovac 1:2
Igrač utakmice: Dario Kovačević

Nakon poraza u prošlom kolu u Voćinu, miljevačka Mladost je pred svojim navijačima igrala s Dinamom iz Četekovca. Domaća momčad pobjedom bi osigurala drugu poziciju na tablici, a eventualnim “kiksom” Rezovca u Čačincima Miljevčani su mogli proslaviti naslov jesenskog prvaka.

Domaća momčad je povela u devetoj minuti pogotkom Hrvoja Ibričića. Čvrsti gosti nisu dozvolili do kraja utakmice promjenu rezultata, a u nekoliko navrata su zamalo ugrozili domaća vrata. U toj igri se istakao pouzdani David Lehpamer, koji je jesenas bio ključni igrač najbolje obrane lige. Na kraju su Miljevčani, zahvaljujući pobjedi Rezovčana u Čačincima, ostali na drugoj poziciji na tablici.

Mladost Miljevci – Dinamo Četekovac 1:0
Igrač utakmice: David Lehpamer

(www.icv.hr, mš, foto i video: čitatelj)

[g-gallery gid=”564042″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content