FOTO Ležeran ulazak u utakmicu nije se osvetio, Slatina uvjerljiva u susretu s Čazmom

U 11. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Slatine su na svom stadionu Antuna Tone Butorca pobijedili fenjeraša Čazmu 4:1.

Ovo je bila prva ovosezonska utakmica u kojoj je trener Slatine Damir Pemper imao “viška” igrača. U svih deset dosadašnjih kola zbog ozljeda bio je pravi “čarobnjak” u slaganju početne jedanaestorke, a ovog puta na raspolaganju je imao 21 igrača.

m IMG 9501

Cijeli tjedan se pričalo da gosti, iako na kontu imaju samo jedan bod, nisu bezopasni. Očito igrači to nisu ozbiljno shvatili. Gostujuća momčad povela je u 18. minuti pogotkom Marka Želimorskog. Do odmora Slatinačni su izjednačili u 38. minuti. Strijelac je bio Matej Šimek.

Trener Pemper je svojim pulenima ukazao na pogreške, te su oni u drugi dio ušli puno odlučnije i već u drugoj minuti nastavka Šimek je domaću momčad doveo u prednost. Na 3:1 je povećao Domagoj Jendrašić iz kaznenog udarca, dok je konačnih 4:1 postavio Matej Potočki.

m IMG 9474 e1572777828447

-U ovoj ligi se ne smije podcijeniti nikoga. Standardno igramo drugi dio bolje od prvog. Krilnim napadima u drugom dijelu slomili smo goste. Promašili smo još nekoliko izglednih prilika, trebala je biti puno uvjerljivija pobjeda. U idućem kolu gostujemo u Predavcu, gdje zbog žutih kartona putujemo oslabljeni, ali ćemo pokušati složiti dobitnu igračku postavu – rekao je nakon utakmice trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Čazma 4:1
Igrač utakmice: Matej Šimek

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”561145″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content