ZA MLADENCE SU SVATOVI NARUČILI ČAK 670 PJESAMA Tri puna dana naš radio svirao je za Katarinu i Josipa

Uz emisiju „Čestitke i pozdravi“ Radija Virovitice već više od 50 godina odrastaju generacije. Lijepe želje povodom vjenčanja, godišnjica brakova, rođendana i imendana putem radiovalova izmame osmijeh na lica onima kojima su upućene te stvore slatke uspomene. Osmijeh na licima iz tog su razloga tri dana zaredom imali i mladenci Katarina Pinčar i Josip Tonc. Toliko dugo su se, naime, u eteru Radija Virovitice puštale naručene čestitke povodom njihovog vjenčanja. Sa nevjerojatnih 670 naručenih pjesama u njihovu čast Katarina i Josip su tako postali drugi po redu rekorderi po broju čestitki i pozdrava.
Na pitanje jesu li iznenađeni tolikim velikim brojem čestitki, Katarina Tonc spremno odgovara.

– Jesmo, naravno! Nismo očekivali da će toliko puno pjesama biti – otkriva novopečena gospođa Tonc koja je, usprkos tom impresivnom i velikom broju pjesama, sa suprugom uspjela dosad preslušati većinu predivnih poruka obitelji, prijatelja i najmilijih popraćenih i omiljenim glazbenim izborom. Važno je spomenuti kako su na popisu glazbenih želja našli različiti izvođači domaće, tamburaške i zabavne glazbe.

Tijekom trodnevnog i gotovo cjelodnevnog programa posvećenom sada supružnicima Tonc, našla se i njima najdraža pjesma koja im je i bila zvučna kulisa za prvi ples kao vjenčanog para, „Srce otključano“ od benda Ljubavnici.

Među svim tim porukama ljubavi nemoguće je izdvojiti neku posebnu, otkriva K. Tonc, jer kada dolaze od njima dragih i posebnih ljudi svaka je posebna i važna na svoj način. I svaku će zato pamtiti. (www.icv.hr, ea)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content