Skupština ŠRU Ođenica: Nastavljaju se radovi na održavanju i poribljavanju ribnjaka, u planu i 29. Memorijal “Vinko Belobrk”

U virovitičkom restoranu Flora održana je redovna izvještajna skupština Športsko ribolovne Udruge Ođenica iz Virovitice, na kojoj su između ostaloga, podnesena izvješća o financijsko-materijalnom poslovanju, radnim akcijama i natjecanjima u 2019. godini, a donijeti su i program rada i financijski plan za 2020. godinu.

Predsjednik Kluba Zlatko Kralj istaknuo je kako će se i u 2020. godini nastaviti s radovima na održavanju prvog, drugog, trećeg i četvrtog ribnjaka , a istaknuo je i nastavak poribljavanja navedenih ribnjaka.

Od bitnih stvari naglasio je ribočuvarsku službu koja brine o očuvanju ribljeg fonda i poštovanja propisanih režimom ribolova te apelirao na članstvo da su svi oni ribočuvari te da trebaju sudjelovati u očuvanju vode. Što se tiče sportskih natjecanja u sljedećoj ribolovnoj sezoni, organizirat će se nekoliko natjecanja i druženja za članove, kao i tradicionalni 29. Memorijal “Vinko Belobrk”.

(www.icv.hr, ŠRU Ođenica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content