DOĐITE NA SPEKTAKL! U Virovitici gostuje koprivnička Podravka Vegeta, najbolja hrvatska ženska rukometna ekipa

U posljednja dva kola 1. lige, rukometašice 1234 Virovitice gostovale su u Dalmaciji i osvojile tri boda, dva u Sinju i jedan u Pločama.

Danas (utorak) u 19 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole igra se odgođena utakmica 9. kola s najmoćnijom hrvatskom ženskom ekipom – koprivničkom Podravkom Vegetom. U koprivničkom sastavu neće biti tri igračice: Jovane Risović, Tjaše Stanko i Dijane Mugoše, koje igraju za Srbiju, Sloveniju odnosno Crnu Goru na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

To za gošće neće biti veliki hendikep, jer trener Zlatan Saračević uz tri internacionalke: Andreeu Ianasi (Rumunjska), Elenu Gjorgjijevsku (Makedonija) i Lamprini Tsakalou (Grčka), ima i čitav niz hrvatskih reprezentativki.

U lavljem brlogu su svjesni da se ne mogu nadati iznenađenju. Podravka Vegeta je za virovitički sastav “neka druga orbita”. To ne znači da će se igračice trenera Vladimira Gašparca predati bez borbe, već će pružiti svoj maksimum. Ovo je posljednja provjera uoči subotnje utakmice za Zrinskim iz Čakovca, kada se ipak očekuje osvajanje bodova.

Virovitičkoj rukometnoj publici ovo će biti prilika da vidi najkvalitetniju hrvatsku žensku rukometnu ekipu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content