FOTO Božićna priredba za vrtićarce u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina, posjetio ih i Djed Božićnjak

- PROMO -

Industrijsko-obrtnička škola Slatina jučer (petak) je bila domaćin božićne priredbe koju su posjetila djeca iz slatinskih dječjih vrtića Suncokret i Zeko.

Učenici 1. i 2. razreda zanimanja krojač i frizer pripremili su prigodni program u sklopu kojega su djeca mogla vidjeti predstavu ”Naša božićna priča”, a posebno ih je oduševio dolazak Djeda Božićnjaka s kojim su se rado fotografirali dok im je dobra vila dijelila slatkiše.

Nakon igre kuhanja, friziranja i uljepšavanja u svojim vrtićima djeca su imala priliku vidjeti kako to u stvarnom životu rade učenici strukovnih zanimanja IOŠ Slatina, tako da je pripremljeni kutak za uljepšavanje u školskom predvorju posebno oduševio djevojčice, koje su rado stajale u redu za manikuru i frizuru.

IMG 1865

Uz puno veselja i zabave, kroz ples i pjesmu, mališani su mogli uživati i u raznim delicijama koje su za njih pripremili učenici zanimanja kuhar i konobar.

Ravnateljica DV Suncokret Snježana Dupan-Lovrić, kao i zamjenica ravnateljice DV Zeko Tamara Dorić zahvalile su se ravnatelju Mladenu Graovcu, svim profesorima i učenicima na gostoprimstvu i ovom predivnom blagdanskom danu koji su pripremili za mališane, te im uz čestitke povodom božićno-novogodišnjih blagdana zaželjele puno uspjeha u školi. (www.icv.hr, adf, mf; Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”571113″]

Povezane vijesti

Skip to content