FOTO Sveti Nikola slatkišima i lijepim željama obradovao mališane virovitičkog prigradskog naselja Podgorja

Jedan od najvažnijih događaja za mališane u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” je dolazak svetog Nikole koji, naravno, nikada ne dolazi praznih ruku.

Grad Virovitica i ove godine u suradnji s vijećima mjesnih odbora organizira prigodnu kazališnu predstavu za djecu koju će odigrati polaznici Dramske skupine Kazališta Virovitica. Riječ je o predstavi “Očekujući darove”, koja prati likove dok ustrajno pripremaju čizmice očekujući dolazak svetog Nikole, koji će im donijeti poklone.

Već spomenutom predstavom, danas (utorak) je nastavljena podjela poklona, ovog puta za virovitičko prigradsko naselje Podgorje. Zbog radova u Mjesnom domu Podgorje, podjela je održana u Mjesnom domu susjedskog naselja Svetog Đurađa.

Nasmijana dječja lica bila su pokazatelj nestrpljivog iščekivanja svima nam dragog gosta. U lik sv. Nikole danas se “obukao” poznati virovitički kazališni glumac Igor Golub.

Poklonima je razveselio brojne mališane, a roditeljima izvukao osmjeh na lice. Nakon zajedničkog fotografiranja, roditelji i djeca kući su ponijeli lijepe uspomene s ovogodišnje podjele slatkih poklon paketa.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako je bilo…

(www.icv.hr, ts)