FOTO U virovitičkoj Osnovnoj školi Vladimir Nazor održan Božićni humanitarni koncert

U virovitičkoj Osnovnoj školi Vladimir Nazor jučer (srijeda) u večernjim satima održan je Božićni humanitarni koncert pod dirigentskim vodstvom nastavnice glazbene kulture Katarine Margetić.

Na koncertu su sudjelovali “Mali Slavuji”, Školski pjevački zbor, bubnjari i solisti koji su svojim glasovima razveselili mnogobrojnu publiku. Kroz pjesmu i glazbene izvedbe proveli su nas kroz božićne, ali i neke druge poznate skladbe. Nakon koncerta posjetitelji su u školskom restoranu mogli posjetiti sajam učeničkih radova na kojemu se našlo mnoštvo zanimljivih ukrasa, kolača, čestitaka i ostalih prigodnih darova.

DSCN7471 Custom

-Donacije sa sajma namijenjene su djeci Madagaskara jer smo se ove školske godine uključili u Unicefov projekt Škole za Afriku. Sajam je bio vrlo posjećen od strane roditelja, učenika i učitelja te su se kutijice za donaciju vrlo brzo napunile. Od srca vam zahvaljujemo i najavljujemo za proljeće novu humanitarnu priredbu u sklopu akcije Škole za Afriku – rekla nam je Kristina Đeri iz virovitičkih “Nazora”.

(www.icv.hr, OŠ Vladimir Nazor Virovitica)

[g-gallery gid=”570412″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content