FOTO Započeo malonogometni turnir “Nikola Nemčević u Pitomači”, Natura Vita upisala dvije pobjede, CB Galeb i MNK Grubišno Polje odigrali ljepoticu večeri

Jučer (nedjelja) su odigrane utakmice prvog dana malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” u Pitomači. Tribina je bila prepuna brojnih ljubitelja malog nogometa.

U prvoj utakmici Ćiro Beton je bio dominantan u susretu s Doktorom Škafarom i došao do uvjerljive pobjede 12:1.

IMG 9689

Prošlogodišnji slavodobitnici iz Natura Vite u prvi susret s Dugom II su očito ušli nedovoljno “zagrijani” i gubili čak 3:0. Do kraja susreta pokazali su svoju kvalitetu i došli do pobjede 4:3.

Odmah u sljedećoj utakmici Natura Vita je došla do uvjerljive pobjede protiv Badela 1862. 7:2.

Caffe Bar Lav za kojega igraju prvotimci Graničar Bušetine pobijedio je Dravsku 3:1. Dva precizna slobodna udarca i jedna majstorija pred golom bili su dovoljni za tri boda “Lavova”.

IMG 9857

Na kraju je odigrana ljepotica večeri između MNK Grubišno Polje i virovitičkog Caffe bara Galeb. Prednost “Galebima” donio je Ronaldo Rengel, a na 1:1 poravnao je Danko Tomašek udarcem iz kaznenog udarca s 10 metara, zbog šest sakupljenih akumuliranih prekršaja Galeba. Obje ekipe osvojile su bod, a nakon utakmice u izvođenju šesteraca bolji su bili nogometaši iz Grubišnog Polja 3:2.

Natjecanje po skupinama nastavlja se u subotu, 7. prosinca.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković i M. Šolc)

[g-gallery gid=”566054″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content