FOTO Završen malonogometni turnir “Nikola Nemčević” u Pitomači: Naturavita obranila prošlogodišnji naslov, Nikola Plavšić najbolji igrač

Prvi dan nakon Božića odigrana je završnica malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” u Pitomači.

Kako se pretpostavljalo, tribina sportske dvorane Osnovne škole Petra Preradovića bila je premala da primi sve zainteresirane gledatelje. Sve utakmice su bile uzbudljive i napete.

U prvom polufinalnom susretu Pekare i trgovine Dergez su povele 2:0. Caffe & Night bar Mr. Jack je uspio smanjiti na 2:1, ali više od toga nije uspio. U samoj završnici malo je zaiskrilo zbog nepotrebne nervoze nekolicine igrača, ali su suci i vrijedni domaćini vrlo brzo “ugasili vatru”.

IMG 6491

U drugoj polufinalnoj utakmici poveo je Piccolo Mondo Agencija Pintarić autogolom Ante Pavličevića. Nastavili su se obostrani napadi. Igrači Piccolo Monda Agencije Pintarić pogodili su stativu. Vrlo brzo Naturavita poravnava rezultat. Iz kaznenog udarca prelazi u prednost, a do kraja su još jednim pogotkom potvrdili prolazak u finale.

Utakmica za treće mjesto bila je prava šahovska partija između Piccolo Mondo Agencije Pintarić i Caffe & Night bara Mr. Jack. Jedna pogreška obrane Mr. Jacka bila je dovoljna za pobjedu Piccolo Mondo Agencije Pintarić.

U finale su obje momčadi ušle s maksimalnim nabojem. U 8. minuti povele su Pekare i trgovine Dergez zgoditkom Nikole Plavšića. Poravnao je Dragan Vaclavek u prvoj minuti drugog dijela, a pobjedu Naturaviti je donio Ivan Begović svojim pogotkom u 23. minuti. Do kraja utakmice se igralo otvoreno, Pekare i trgovine Dergez su krenule na sve ili ništa igrajući posljednje tri minute bez vratara, ali nisu uspjele doći do izjednačenja.

IMG 6743

Pehare, medalje i nagrade najboljim momčadima i pojedincima su podijelili načelnik općine Pitomača Željko Grgačić i predsjednik uprave Spider grupe Denis Nemčević, glavnog pokrovitelja turnira.

Najbolji strijelac turnira: Ante Starčević (Naturavita)

Najbolji vratar: Leo Kirin (Piccolo Mondo Agencija Pintarić)

Najbolji igrač: Nikola Plavšić (Pekare i trgovine Dergez)

IMG 6801

Rezultati:

Polufinalne utakmice:

Caffe & Night bar Mr. Jack – Pekare i trgovine Dergez 1:2
Naturavita – Piccolo Mondo Agencija Pintarić 3:1

Utakmica za treće mjesto:

Caffe & Night bar Mr. Jack – Piccolo Mondo Agencija Pintarić 0:1

Finale:

Pekare i trgovine Dergez – Naturavita 1:2

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”572432″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content