Moto Mrazovi posjetili Dječji vrtić Suncokret u Slatini i Područni odjel u Mikleušu

Ove su godine djecu iz Dječjeg vrtića Suncokret Slatina i Područnog odjela u Mikleušu obradovali Moto Mrazovi i svojim im dolaskom uljepšali božićni program.

Osim Moto Mrazova djeca su uživala i u lutkarskoj predstavi ”Bjelobradi nosi darove” koju su pripremile odgojiteljice u suradnji s roditeljima iz Mikleuša. Ravnateljica vrtića Snježana Dupan-Lovrić zahvalila se članovima Moto kluba ”Speed” Slatina na 12 godina odlične suradnje, a zahvalila se i roditeljima oba vrtića, te Gradu Slatini i općinama Mikleuš, Nova Bukovica, Čađavica i Sopje, koji podržavaju njihov rad.
DSC00106

Ravnateljica se kratko osvrnula na uspješnu prošlu godinu prepunu različitih aktivnosti i događanja te najavila i jednu novinu u sljedećoj godini, a to su robotičke radionice koje će se odvijati u oba vrtića i koje će biti besplatne za svu djecu. Pozdravila je i zamjenicu ravnateljice Dječjeg vrtića Zeko  Tamaru Dorić koja ih je sve razveselila svojim dolaskom i najavila suradnju dva slatinska vrtića i zajedničke aktivnosti, što su roditelji pozdravili velikim pljeskom. U Mikleušu je ravnateljica roditelje upoznala s odlukom Općine Mikleuš da u 2020. godini povećaju iznos sufinanciranja, čime će se smanjiti cijena vrtića za roditelje, što je također naišlo na veliko odobravanje roditelja.

Na kraju programa ravnateljica je djeci, roditeljima i svim nazočnim gostima zaželjela sretan Božić i sretnu i uspješnu 2020. godinu uz još puno dobre zajedničke suradnje u budućnosti. (www.icv.hr, adf; DV Suncokret)
[g-gallery gid=”569879″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content