POBJEDNIKU 15 TISUĆA KUNA Orahovačka “Zima” vraća se u sportsku dvoranu u Orahovici, prijavite svoju ekipu

I ove godine, 26. prosinca krenut će lopta s orahovačkog parketa i to po 32. put. Caffe bar “Blues” ponovno je organizator poznatog malonogometnog turnira “Zima” koji je tijekom godina iznjedrio mnoge danas sjajne nogometaše i godinama bio i ostao glavni zimski sportski sadržaj Orahovice i okolice.

Tradicionalno, na Božić, 25. prosinca bit će izvlačenje, a s natjecanjem se kreće 26. prosinca. Sve pojedinosti o kategorijama, kotizacijama i nagradama bit će poznate nakon sastanka Organizacijskog odbora, koji najavljuje da će turnir ove godine učiniti još zabavnijim. Uz dosadašnje standardne kategorije, ove godine u planu su neke novosti, o čemu će više biti na stranicama turnira, na društvenim mrežama i u medijima, koji redovito prate turnir.

– Dragi prijatelji, sudionici turnira i nogometni entuzijasti, bliži nam se 32. zimski malonogometni turnir. Tradicija se nastavlja. Vraćamo se u sportsku dvoranu u Orahovici. Ovim putem želim zahvaliti Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša Čačinci, ravnateljici Kristini Krmpotić, načelniku Mirku Mališu i svima ostalima na prošlogodišnjoj podršci pri organizaciji turnira, kada orahovačka sportska dvorana nije bila u funkciji – rekao je Vlado Grgić-Crni, predsjednik Organizacijskog odbora jednog od najstarijih malonogometnih turnira u Slavoniji.

Kotizacija ove godine iznosi:

SENIORI – 800 kuna
MJESTA – 600 kuna
VETERANI – 400 kuna
OSTALE KATEGORIJE (U-8, U-10, U-12, U-14, U-16, JUNIORI) – 200 kuna

Kotizacija uključuje prijavu 10 igrača, a za svakog sljedećeg se naplaćuje još 200 kuna.

Nagrade (seniori):

1. mjesto = 15.000 kuna
2. mjesto = 8.000 kuna
3. mjesto = 4.000 kuna

Za ostale kategorije nagrade ovise o broju prijavljenih ekipa. Prošlogodišnji pobjednik u kategoriji seniora bila je ekipa “Gideon brothers”.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)