Tvrtka Jukić d.o.o. iz Čađavice održala Dane otvorenih vrata: Ugostili poslovne partnere i poljoprivrednike iz svih dijelova istočne Slavonije

Tvrtka Jukić d.o.o., na adresi Vukovarska 110 Čađavica, osnovana je 2005. godine te sve do danas uspješno posluje. Od četvrtka do subote tvrtka je organizirala Dan otvorenih vrata, te su je u ta tri dana obišli poslovni partneri, poljoprivrednici s područja općine Čađavica, ali i poljoprivrednici iz svih dijelova istočne Slavonije, kao i ostali zainteresirani za ponudu tvrtke koja se bavi prodajom novih i rabljenih poljoprivrednih strojeva (traktori, kombajni…), prodajom novih i rabljenih priključaka za poljoprivredne strojeve (prskalice, prikolice, tanjurače, drljače…), prodajom rezervnih dijelova, servisom, vulkaniziranjem… Također, tvrtka Jukić d.o.o. bavi se ratarskom proizvodnjom na površini oko 450 hektara, a zapošljava 12 radnika, svi su sa područja općine Čađavica.

IMG 0662

– Naša tvrtka trenutno zapošljava 12 radnika u svim djelatnostima koje obuhvaćamo, dakle na prodaji, uslužnim djelatnostima te na radu u ratarstvu, a svi su s područja općine Čađavica. Imamo mogućnost kreditiranja preko banaka, njih pet, s kojima ugovorno surađujemo, tako da ako netko želi kupiti traktor ili ostalo iz naše ponude mi im izlazimo u susret da dobiju kredit i ono što žele kupe na otplatu. Osim na kredit, potencijalan kupac može, recimo, traktor kupiti i na leasing- istaknuo je voditelj tvrtke Josip Doležal, te je dodao kako sa Općinom Čađavica imaju vrlo dobar odnos i suradnju.

Marinko Jukić, vlasnik tvrtke Jukić d.o.o, zadovoljan je sa postignutim u 14 godina otkad tvrtka radi.

78968207 726931964484094 6122823261697867776 n

– Osim na području općine Čađavica, poslujemo i na području skoro cijele istočne Slavonije. Dolaze nam kupci iz Našica, Donjeg Miholjca, Đakova, Vinkovaca…, i svi su do sada s nama bili zadovoljni. U slučaju da neki dio za radni stroj ili priključak trenutno nemamo na lageru, isti nabavimo za dan-dva. Već nekoliko godina smo se predstavljali na Viroexpu zajedno sa Općinom Čađavica, a imali smo i svoj vlastiti vanjski izložbeni prostor, što nam je pomoglo u širenju plasmana naše ponude i usluga. Ove Dane otvorenih vrata organiziramo kako bi se zahvalili našim kupcima i suradnicima, te ih ugostili i malo se podružili – kaže samozatajni vlasnik tvrtke Marinko Jukić.

Dane otvorenih vrata tvrtke Jukić d.o.o. obišao je i općinski načelnik Mirko Rončević.

– Pohvalno je što ova tvrtka zapošljava radnike isključivo s područja naše općine, jer u današnje vrijeme kada mladi odlaze van granica Lijepe naše ovdje nalaze posao i ostaju raditi. Marinku Jukiću i njegovim zaposlenicima želim još puno poslovnih uspjeha – rekao je načelnik Rončević. (promo, adf; Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”567949″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content